Paper & Boards
Prijs / kwaliteit / ecologisch


Ons bedrijf   

Paper & boards is in 2004 gestart als producent van verpakkingen voor groothandel.

Onze basis was het verwerken van rollen naar vellen , deze worden gebruikt voor het verpakken bij frituren en verhuizers.

Tijdslijn:

- 2004: overname productie Papierhandel Bastyns.

- 2005: overname productie Northlandia papier. (zakken en freshpack producent)

- 2009: aankoop van een nieuwere generatie zakkenmachine (holweg), 2e hands maar een grote stap vooruit in onze geschiedenis.

- 2009: overname van het laatste stuk productie van Papierhandel Bastyns, hiermee worden we een behoorlijke speler in de productie van frietbakjes op de Belgische markt.

- 2010: werden we getroffen door een kleine brand, we hebben dit echter aangepakt als een nieuwe start en hier is een keerpunt gekomen in onze manier van werken en denken.

- 2012: overname van een deel van de productie van Wolf papier in Diest. Door deze overname is onze focus meer komen te liggen op de productie van broodzakken.

-2015: Aankoop van onze eerste nieuwe zakkenlijn, iets wat we nooit voor mogelijk hadden gehouden wordt werkelijkheid.

- 2017: de 2e hands holweg machine wordt vervangen door een nieuwe zakkenlijn, deze investering komt er door het grote succes van de nieuwe machine in 2015.

- 2017: overname van een deel van de productie van Cartonnage Donckers in Lier, met deze overname groeit ons marktaandeel in de friet en snack sector.

- 2018: nieuwe bakjes machine, 2 banen, voor de productie van korven en hamburgerboxen in karton.

- 2019: nieuwe bakjes machine 3 banen, door toenemende vraag voor bakjes, korven en boxen.

- 2020: Een derde nieuwe zakkenlijn wordt geïnstalleerd, deze machine wordt uitgerust met een 4 kleuren drukwerk, optie om beugelzakken te maken en zijvouwen te perforeren voor snackzakken.

- 2020: Een nieuwe machine voor de productie van karton borden is geplaatst.

- 2020:  een stansmachine bobst 102 ce is in gebruik genomen, deze machine loopt sneller en levert nauwkeuriger werk af waardoor de kwaliteit en productiviteit naar een hoger niveau getild worden. 

- 2021: Een nieuwe H&S bakjes machine 2 banen wordt bij opgenomen in het machinepark om vlotter hamburgerboxen te kunnen produceren en onze klanten een kwalitatiever product te kunnen uitleveren.  
Management

Een ruime ervaring in de verpakkingssector en altijd bereid om mee te zoeken naar nieuwe oplossingen voor uw verpakkingsvraag.


Team

Ons productieteam bestaat uit vakbekwame en gemotiveerde werknemers die er eer in scheppen om te voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die wij aan onszelf opleggen.